poster

Информер: магазинска емисија

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 7 - магазинска емисија

Содржина

Од осамостаљења не успијевамо ускладити школски садржај и занимања која продуцирају хрватске школе и факултети с потребама тржишта рада. Школе и факултети производе кадар који мало коме треба док веќина производних твртки из војске незапослених не успијева пробрати ништа. Отуд и потреба увоза радне снаге. Информер истражује може ли курикуларна реформа промијенити тај однос.
Екипа Информера доноси репортажу о мљекарству у Хрватској. Прошла је година дана од рускога ембарга на увоз еуропскога млијека. Ембарго је само ставио точку на 'и' на веќ катастрофално стање хрватских произвоѓача млијека. 2003. године имали смо 64 тисуќе произвоѓача, 2016. око седам тисуќа. Или још сликовитије - свакога се дана угаси 12 произвоѓача млијека.
Док се расплет приче око раздјелника топлине још ишчекује, Фонд за заштиту околиша и енергетску учинковитост у српњу креќе с новом траншом потицаја за енергетску обнову куќа и зграда. Овога је пута у игри чак стотину милијуна еура, готово седам пута више него лани. Енергетски учинковите зграде одлична су подлога и за инсталирање обновљивих извора енергије. Информер гледатељима доноси више о теми.
'Мала земља за велики смијех'; 'будимо јадни заједно'; 'цроатиа wилл wасте yоур диплома'…тек су неки од тисуќа коментара на сваки нови слоган који о Хрватској смисли Хрватска туристичка заједница. Точније, плати. За један од посљедњих слогана плаќено је готово 3 милијуна куна. Је ли могуќе да немамо оригиналне креативце који знају како брендирати Хрватску као пожељну, не само туристичку, дестинацију?

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Фолклор видео магазин

    image
    Емисија о фолклору БН телевизије.
  • Na lepše

    image
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
  • Littoral

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.