poster

Информер: магазинска емисија

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 4 - магазинска емисија

Содржина

Информер доноси репортажу о демографским трендовима. Недавно истраживање Цитибанка показало је да у најразвијенијим државама свијета недостаје око 80 тисуќа милијарди долара за исплату мировина висине данашњих. Због катастрофалних демографских трендова ни у Хрватској неќе бити боље. Просјечна мировина данас износи око 40 посто плаќе. За 20 до 30 година то ќе бити мање од 20 посто.
Влада је све захтјеве за финанцирањем преусмјерила на еуропске фондове. Ондје новца има у изобиљу, за мале и средње подузетнике готово милијарду еура. Но пракса је показала да се до тог новца не долази лагано. Информер гледатељима открива на што се подузетници требају фокусирати како би новац доиста повукли.
Подузетници почетници до еуропскога новца неќе тако лако, а искуство показује да им ни домаќи извори нису склони. Чиме онда покренути бизнис? Гледатељи имају прилику дознати у новој епизоди Информера.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Фолклор видео магазин

    image
    Емисија о фолклору БН телевизије.
  • Na lepše

    image
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
  • Littoral

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.