poster

Информер: магазинска емисија

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 3 - магазинска емисија

Содржина

Парафискални су намети опет у фокусу Владе и јавности. Њихов су попис радиле барем три бивше владе покушавајуќи им стати на крај. Прави износ још се не зна, као ни њихов точан број. Зна се тек да их је бивша власт у годину и пол смањила за око 450 милијуна куна, нова Влада за ову годину најављује резање још око 330 милијуна куна. Свеукупно, мање од десет посто неслужбеног износа који се спомиње.
Медији и друштвене мреже преплављени су примјерима људи који напуштају земљу. Све је више и твртки које се с лакоќом отварају и шире бизнис у иноземству, не само због мањих порезних и непорезних оптереќења. Успореѓујемо количину докумената потребних за отварање твртки у иноземству и Хрватској.
Градске и државне пословне просторе испразнили су криза, превисока најамнина, често и неријешени имовинско-правни односи. Док неки простори зјапе празни, подузетници у најму стењу под теретом високих закупа. Напокон се и на државној и на локалним разинама почиње размишљати о јефтиној продаји и најму таквих простора.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
  • Littoral

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • À l'Affiche

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.