сезона: 10

епизода: 28

Содржина

Хосс замјењује Бена Цартwригхта који је један од извршитеља опоруке оца Цолеyја Цлаyбоурнеа који је сину оставио златни рудник. Хосс, судац Бутлер и непоштени роѓак Цалеб Мелтон морају одлучити о дјечаковој будуќности. Мелтон жели скрбништво како би могао контролирати златни рудник. Хосс пошаље по Цолеyјеву мајку, али сазна да је то жена сумњивог угледа која је давно напустила обитељ.

Улоге: Лорне Греене (Бен Царwригхт), Дан Блоцкер (Хосс Царwригхт), Мицхаел Ландон (Мали Јое Царwригхт), Давид Цанарy (Цандy), Кевин Бурцхетт (Цолеy Цлаyбоурне), Цхицк Цхандлер (судац Бутлер), Дан Елцар (Цалеб Мелтон), Патрициа Смитх (гѓа Цлаyбоурне)
Редатељ: Леон Бенсон
Сценаристи: Б. W. Сандефур
Уредница: Ранка Хорват

Слики

БонанзаБонанзаБонанзаБонанзаБонанзаБонанза

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Гризли Адамс (1977)

    image
    Недужни бјегунац пред законом живи у дивљини с медвједом гризлијем и помаже људима који се наѓу у шуми. Гриззлy Адамс (Тхе Лифе анд Тимес оф Гриззлy Адамс)...
  • Дедвуд (2004)

    image
    Година је 1876. а место дешавања Блек Хилс у Јужној Дакоти. У доба пљачкања и похлепе, најуноснија златна грозница у америчкој историји привукла је мноштво...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.