сезона: 10

епизода: 23

Содржина

Ослобоѓени роб Сам Давис невољко пристане да му Хосс помогне покренути непродуктивну фарму. Хосс потиче Дависа да не штити своју дјецу од контакта с другима, али убрзо схвати колико је тешко помоќи тој обитељи. Кад лицемјери униште кокоши и јаја и озлиједе Самовог сина Јохна, Сам мора одлучити хоќе ли се сукобити с њима или преселити у неки други крај.

Улоге: Лорне Греене (Бен Царwригхт), Дан Блоцкер (Хосс Царwригхт), Мицхаел Ландон (Мали Јое Царwригхт), Давид Цанарy (Цандy), Оссие Даавис (Сам Давис), Георге Спелл (Јохн Давис), Харрy Паге (Јессие Давис), Барбара Паррио (Бетх Давис)
Уредница: Ранка Хорват

Слики

БонанзаБонанзаБонанзаБонанзаБонанзаБонанза

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Гризли Адамс (1977)

    image
    Недужни бјегунац пред законом живи у дивљини с медвједом гризлијем и помаже људима који се наѓу у шуми. Гриззлy Адамс (Тхе Лифе анд Тимес оф Гриззлy Адамс)...
  • Дедвуд (2004)

    image
    Година је 1876. а место дешавања Блек Хилс у Јужној Дакоти. У доба пљачкања и похлепе, најуноснија златна грозница у америчкој историји привукла је мноштво...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.