сезона: 10

епизода: 1

Содржина

Мали Јое покуша спасити шуму од немилосрдне сјече, али спречава га тврдоглава Царрие Пицкет, болесна пустињакиња која не жели тужбом обранити своју земљу. Ситуација се заоштрава када др. Белдон, запосленик г. Миллбурна, напушта свога шефа како би пружио лијечничку помоќ Царрие. Миллбурн и његови револвераши слиједе га до старичине колибе с планом да јој заплијене земљу.

Улоге: Лорне Греене (Бен Царwригхт), Дан Блоцкер (Хосс Царwригхт), Мицхаел Ландон (Мали Јое Царwригхт), Давид Цанарy (Цандy), Ирене Тедроw (Царрие), Херберт Воланд (Миллбурн), Јохн Рандолпх (доктор)
Уредница: Ранка Хорват

Слики

БонанзаБонанзаБонанзаБонанзаБонанзаБонанза

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Гризли Адамс (1977)

    image
    Недужни бјегунац пред законом живи у дивљини с медвједом гризлијем и помаже људима који се наѓу у шуми. Гриззлy Адамс (Тхе Лифе анд Тимес оф Гриззлy Адамс)...
  • Дедвуд (2004)

    image
    Година је 1876. а место дешавања Блек Хилс у Јужној Дакоти. У доба пљачкања и похлепе, најуноснија златна грозница у америчкој историји привукла је мноштво...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.