епизода: Regioskop - Ja sam 'Underground'

Содржина

Ја сам (Ундергроунд / Поsемље) је прича о бенду и сусједству. Шутка није обично насеље. Нити је Схутка Рома Рап обичан бенд. Његови чланови су један дан трговци и занатлије, а сљедеќи дан наступају као умјетници и извоѓачи на позорницама неких од највеќих европских фестивала, као што су Роскилде и Сзигет Фестивал. Очигледно, ту је и дневна рутина: обавезе, породица, друштвена борба и неправда према азилантима. Меѓутим, све се брзо заборавља чим музички караван крене на пут. Заправо, ово је филм о музици и њеној моќи.

Слики

РегиоскопРегиоскопРегиоскоп

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Патопис

    image
  • После првих 48 (2008)

    image
    Follow "real life detectives" in various cities while they try to crack the case in the first 48 hours after the homicide.
  • У доброј кондицији

    image
    How can we lead a healthy life? What does our minds and bodies good? What kind of exercise can make – or keep – us fit? Find out more on In Good Shape, the health...
  • Русија са Симоном Реевеом (2017)

    image
    Симон Рееве одлази на епско путовање највеќом државом на свијету у потрази за стварном Русијом. Сто година након Октобарске револуције Симон путује кроз ову земљу...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.