poster

Мала невјеста

Balika Vadhu (2008)

Драма | Индија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 1646

Содржина

Склапање дечијих бракова још увек је друштвени обичај који преовладава у неким деловима Индије. У руралном Раџастану породице су склопиле брак 10-годишње Ананди са њеним вршњаком Јагадишом, јединим унуком богате и конзервативне породице којиј је на челу Калијани Деви. Она има два сина Баирона и Басанта. Јагадиш је Баиронов син. Ананди удајом улази у нови свет и живот који је збуњује, јер о њему ништа не зна. Мора да се навикне на нову породицу странаца, нове односе као жена и снаха.
"Мала невеста" је тренутно најгледанија серија ТВ Пинк. Прати догаѓаје инспирисане обичајима у Индији да се девојчице удају у раном периоду детињства што је прилична траума. До сада је снимљено чак 800 епизода ове популарне серије која ќе у целости бити приказана.

Слики

Мала невјестаMala nevjesta 01Mala nevjesta 02Mala nevjesta 04Mala nevjesta 05Mala nevjesta 06Mala nevjesta 07

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Поаро (1989)

    image
    Дејвид Сашет го остварува најдобриот приказ на славниот Белгиец на Агата Кристи, бидејќи со голем жар се предал на истражување. Ги прочитал сите романи, кратки...
  • Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас (2000)

    image
    “Истрага на местото на злосторството” е криминалистичка драма која решава злосторства со помош на форензички процедури. Серијата ги следи настаните на група...
  • Истраге ваздухопловних несреќа (2003)

    image
    Авионске несреќе приказује ову и друге приче о невероватним опстанцима и срцепарајуќим катастрофама неких од најтрагичнијих инцидената у историји авијације.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.