poster

Лидијина кухиња: документарна серија

LIDIA'S KITCHEN COMMONSENSE COOKING (2013)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 1 - документарна серија

Содржина

Серија кроз 26 наставака прати Лидију Бастианицх на још једном кулинарском путовању пуном откриќа. Придружите се Лидији која ќе припремати једноставна, сезонска и економична јела с пуно чара, поуздања и љубави. Показат ќе гледатељима да надахнуќе могу пронаќи у својим коријенима, да требају бити спонтани и да у кухињи требају његовати осјеќај дома. Уз богатство савјета и метода који су резултат дугогодишњег искуства у кухињи и за обитељским столом, Лидиа ќе своју страст према поучавању преточити у забаван и вјеродостојан наставни план и програм који обухваќа кухињску мудрост.
Као што Лидиа каже, "хранити себе, своју обитељ и пријатеље једна је од најважнијих ствари у животу".
Позната америчка кухарица, власница ресторана, ауторица неколико књига о кухању, ауторица кулинарских серија Лидиа Бастианицх родом је из Хрватске, точније из Пуле.
---

1. епизода:

Придружите се Лидији која ќе припремити једноставну, а дојмљиву салату од рајчица и метвице, затим једноставан, а сластан филет мигнон на талијански начин с ароматичним винским оцтом те примамљиву безглутенску торту цапресе.

Слики

Лидијина кухињаЛидијина кухињаЛидијина кухињаЛидијина кухињаЛидијина кухињаЛидијина кухиња

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.