сезона: 1

епизода: 4 - Планине ќе те оснажити

Содржина

Натјецатељи се хеликоптером без врата одвозе на узбуркани водопад с упутама да се спусте на досад најгорој дионици. Наступа глад, а екипе снагу за наставак путовања траже у Беару. У меѓувремену, једна екипа долази до крајње точке издржљивости.

Улоги
Продуцент: Todd Abrams, Viki Cacciatore
времетраење: 43 мин

Слики

Извуќи живу главу с Беаром ГрyллсомИзвуќи живу главу с Беаром ГрyллсомИзвуќи живу главу с Беаром ГрyллсомИзвуќи живу главу с Беаром ГрyллсомИзвуќи живу главу с Беаром ГрyллсомИзвуќи живу главу с Беаром ГрyллсомИзвуќи живу главу с Беаром ГрyллсомИзвуќи живу главу с Беаром ГрyллсомИзвуќи живу главу с Беаром ГрyллсомИзвуќи живу главу с Беаром ГрyллсомИзвуќи живу главу с Беаром ГрyллсомИзвуќи живу главу с Беаром ГрyллсомИзвуќи живу главу с Беаром ГрyллсомИзвуќи живу главу с Беаром ГрyллсомИзвуќи живу главу с Беаром Грyллсом

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Легенде о дивљини (2020)

    image
    Водич кроз дивљину Демијан Дафи и фотограф Мат Хофман упутили су се у нека од најопаснијих подручја да би пронашли одговоре на најзанимљивије мистерије природе.
  • Draußen schlafen - Der Bettkampf (2017)

    image
  • Преживљавање - Голи и уплашени (2013)

    image
    Дисцоверy Цханнел приказује реалитy схоw у којем су пар потпуних странаца, једна жена и један мушкарац, остављени на одабраној локацији без хране, воде и одјеќе....
  • Life Below Zero (2013)

    image
    The everyday struggles of living in the secluded state of Alaska where one wrong decision could cost you your life.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.