Серија прати археолога и истраживача Јосха Гатеса кроз његову свјетску авантуру у потрази за неоткривеним благом те тајним артефактима несталим тијеком времена...

Се прикажува на каналите:

Travel Channel  Discovery Science  Discovery Channel  

Следна епизода:

денес
11:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 1, Потрагата по кралот Артур
денес
19:00
Експедиција во непознатото 2, Еп. 2, Вистинскиот Робин Худ
денес
21:00
Експедиција во непознатото
денес
21:50
Експедиција во непознатото
денес
00:00
Експедиција у непознато 5, Еп. 1
денес
05:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 1, Потрагата по кралот Артур
Утре
11:00
Експедиција во непознатото 2, Еп. 2, Вистинскиот Робин Худ
Утре
19:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 4, Скриеното злато на Црнобрадестиот
Утре
00:00
Експедиција у непознато 5, Еп. 2
Утре
05:00
Експедиција во непознатото 2, Еп. 2, Вистинскиот Робин Худ
петок
11:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 4, Скриеното злато на Црнобрадестиот
петок
19:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 5, Во потрага по богатството на Фен
сабота
00:00
Експедиција у непознато 5, Еп. 3
сабота
05:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 4, Скриеното злато на Црнобрадестиот
сабота
11:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 13, Златото на Јамашита
сабота
12:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 16, Изгубениот мексикански град
сабота
13:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 17, Мумијата на кралот на Инките
сабота
14:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 18
Најденото изгубено шпанско богатство
сабота
15:00
Експедиција во непознатото 3, Еп. 1, Златото на водоводџијата
сабота
16:00
Експедиција во непознатото 3, Еп. 2, Изгубениот гроб на Атила Хунски
недела
16:02
Експедиција во непознатото
6.12.21
11:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 5, Во потрага по богатството на Фен
6.12.21
15:00
Експедиција у непознато 6, Еп. 1
6.12.21
19:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 6, Гробницата на Џингис Кан
7.12.21
00:00
Експедиција у непознато 5, Еп. 4
7.12.21
05:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 5, Во потрага по богатството на Фен
7.12.21
11:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 6, Гробницата на Џингис Кан
7.12.21
13:00
Експедиција у непознато 4, Еп. 1, Тајна
7.12.21
14:00
Експедиција у непознато 4, Еп. 2, Порекло Стоунхенџа
7.12.21
15:00
Експедиција во непознатото 4, Еп. 3, Пирамидата на легендите
7.12.21
19:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 7, Јапонската Атлантида
8.12.21
00:00
Експедиција у непознато 5, Еп. 5, Брод духова са Великих језера
8.12.21
05:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 6, Гробницата на Џингис Кан
8.12.21
11:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 7, Јапонската Атлантида
8.12.21
19:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 9, Срцето на султанот
8.12.21
21:00
Експедиција во непознатото
8.12.21
21:50
Експедиција во непознатото
9.12.21
00:00
Експедиција у непознато 5, Еп. 6
Изгубљени амерички херој из ИИ светског рата
9.12.21
05:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 7, Јапонската Атлантида
9.12.21
11:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 9, Срцето на султанот
9.12.21
19:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 11, Златното богатство на Африка
10.12.21
00:00
Експедиција у непознато 5, Еп. 7
10.12.21
05:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 9, Срцето на султанот
10.12.21
11:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 11, Златното богатство на Африка
10.12.21
19:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 12
Изгубениот град во пустината Калахари
11.12.21
00:00
Експедиција у непознато 5, Еп. 8
11.12.21
05:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 11, Златното богатство на Африка
11.12.21
11:00
Експедиција во непознатото 3, Еп. 3, Исчезнатата империја
11.12.21
12:00
Експедиција во непознатото 3, Еп. 4, Изгубената колонија Роаноук
11.12.21
13:00
Експедиција: Непознато 3, Еп. 5, Клонирање на влакнестиот мамут
11.12.21
14:00
Експедиција: Непознато 3, Еп. 6, Патување во леденото доба
11.12.21
15:00
Експедиција: Непознато 3, Еп. 7, Решавање на случајот Д.Б. Купер
11.12.21
16:00
Експедиција: Непознато 3, Еп. 8, Златото на Ласетер
12.12.21
16:02
Експедиција во непознатото
13.12.21
11:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 12
Изгубениот град во пустината Калахари
13.12.21
13:00
Експедиција у непознато 6, Еп. 2
13.12.21
14:00
Експедиција у непознато 6, Еп. 3
13.12.21
15:00
Експедиција у непознато 6, Еп. 4
13.12.21
19:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 13, Златото на Јамашита
14.12.21
00:00
Експедиција у непознато 5, Еп. 9
14.12.21
05:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 12
Изгубениот град во пустината Калахари
14.12.21
11:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 13, Златото на Јамашита
14.12.21
13:00
Експедиција у непознато 4, Еп. 4, Изгубљени плен Буча Касидија
14.12.21
14:00
Експедиција у непознато 4, Еп. 5, Тајне Викинга
14.12.21
15:00
Експедиција у непознато 4, Еп. 6, Викинзи у Америци
14.12.21
19:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 16, Изгубениот мексикански град
15.12.21
00:00
Експедиција у непознато 5, Еп. 10
15.12.21
05:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 13, Златото на Јамашита
15.12.21
11:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 16, Изгубениот мексикански град
15.12.21
19:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 17, Мумијата на кралот на Инките
15.12.21
21:00
Експедиција во непознатото
16.12.21
00:00
Експедиција у непознато 5, Еп. 11, Мистерије о Исусу Христу
16.12.21
05:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 16, Изгубениот мексикански град
16.12.21
11:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 17, Мумијата на кралот на Инките
16.12.21
19:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 18
Најденото изгубено шпанско богатство
17.12.21
00:00
Експедиција у непознато 6, Еп. 1
17.12.21
05:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 17, Мумијата на кралот на Инките
17.12.21
11:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 18
Најденото изгубено шпанско богатство
17.12.21
19:00
Експедиција во непознатото 3, Еп. 1, Златото на водоводџијата
18.12.21
00:00
Експедиција у непознато 6, Еп. 2
18.12.21
05:00
Експедиција: Непознато 2, Еп. 18
Најденото изгубено шпанско богатство
18.12.21
11:00
Експедиција: Непознато 3, Еп. 9, Во потрага по тасманискиот тигар
18.12.21
12:00
Експедиција: Непознато 3, Еп. 10, Богатството на Капетанот Кид
18.12.21
13:00
Експедиција: Непознато 3, Еп. 11, Проколнатото златно езеро во Африка
18.12.21
14:00
Експедиција: Непознато 3, Еп. 13, Исчезнатиот кралски накит
18.12.21
15:00
Експедиција: Непознато 3, Еп. 14, Нацистичкото богатство на Корзика
18.12.21
16:00
Експедиција: Непознато 3, Еп. 15, Варварска Италија
20.12.21
11:00
Експедиција во непознатото 3, Еп. 1, Златото на водоводџијата
20.12.21
19:00
Експедиција во непознатото 3, Еп. 2, Изгубениот гроб на Атила Хунски
21.12.21
00:00
Експедиција у непознато 6, Еп. 3
21.12.21
05:00
Експедиција во непознатото 3, Еп. 1, Златото на водоводџијата
21.12.21
05:00
Експедиција у непознато 5, Еп. 4
21.12.21
11:00
Експедиција во непознатото 3, Еп. 2, Изгубениот гроб на Атила Хунски
21.12.21
15:00
Експедиција у непознато 6, Еп. 1
21.12.21
19:00
Експедиција во непознатото 3, Еп. 3, Исчезнатата империја
22.12.21
00:00
Експедиција у непознато 6, Еп. 4
22.12.21
05:00
Експедиција во непознатото 3, Еп. 2, Изгубениот гроб на Атила Хунски
22.12.21
11:00
Експедиција во непознатото 3, Еп. 3, Исчезнатата империја
22.12.21
19:00
Експедиција во непознатото 3, Еп. 4, Изгубената колонија Роаноук
23.12.21
00:00
Експедиција у непознато 6, Еп. 5
ПРЕПОРАКИ
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.