Оценка на корисникот: 8.3/10
(4 гласови)

сезона: 2

епизода: 133 - драмска серија

Содржина

Марија натјера Горана да јој исприча детаље из прошлости када је 'примио' метак намијењен Ранку. Шимун је увјерен како Јоке, који је у меѓувремену побјегао у Италију, има везе с Дуњиним убојством. За то вријеме Мила одлучи заступати Нивес у борби против Петра за скрбништво над Антом, а Петар веќ првог радног дана на градилишту одраѓује прљави задатак за Ранка, не знајуќи да га Златан прати.

Слики

Ружа вјетроваAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj OdakPetra Cicvarić (Sara Matošić) i Tomislav Čubelić (Jakov Odak)Robert Kurbaša (Srđan Matošić)Ruža vjetrova 2 - Ante, Jelena i PetarRuža vjetrova 2 - Krsto i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija, Ranko i Mila

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.