Оценка на корисникот: 8/10
(3 гласови)

сезона: 1

епизода: 5

Содржина

Лана Банелy, Лука Булиќ и Сандра Багариќ натјецатељска су екипа Ренеа Биторајца, а Марко Тоља, Лорена Носиќ и Зоран Вакула тим су Горана Навојца.
У чијим ќе рукама експлодирати роѓенданска торта и који ќе тим освојити бодове у игри "Сретан роѓендан"? Тко пјева пјесму "Остала си увијек иста"? Што значи ријеч "потрица"? Која је екипа освојила више бодова у игри "Познати сународњаци"? Хоќе ли бити тешко набројити 15 најљепших хрватских глумица свих времена?
Ово су само неки од изазова у петој недјељној емисији "Волим Хрватску" који очекују Лану, Луку, Сандру, Марка, Лорену, Зорана и њихове капетане Ренеа и Горана.
Хоќе ли се Рене са својом екипом вратити у водство након Горанових узастопних побједа и коме је било наклоњено коло среќе? Будите уз програм ХТВ-а и навијајте за своје фаворите.

Сцеарист:

Слики

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.