сезона: 2

епизода: 4 - лифестyле емисија

Содржина

Нова епизода у рубрици „Дизајнерски простори“ гледатеље води у талијански Wине бар занимљивог интеријера, али и назива – Сwине бар. У сљедеќем прилогу Маријана се ухватила у коштац са преуреѓењем празног и хладног ходника у угодно предсобље с топлим угоѓајем. Колико се често запитате каква је ваша спаваќа соба с обзиром да чак једну треќину времена проводимо спавајуќи. И за крај, низом практичних савјета научите израдити двије врсте свијеќњака.

времетраење: 30 мин

Слики

ИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном Микулец

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Alişan İle Hayata Gülümse

    image
  • Pasditja ime

    image
  • Belve

    image
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.