Содржина

На Велики четвртак одлазимо у мјесто Гола гдје је прошли викенд представљена највеќа писаница од керамике на свијету. У студију гостује аутор писанице Драгутин Циглар Лао, познати умјетник, члан Ликовне удруге Мотацилла алба - Јешково која на језеру организира меѓународне симпозије и колоније умјетничке керамике. Писаницу су три мјесеца под менторством кипара Циглара, израѓивала дјеца из ОШ Гола. Свестрани умјетник из Прекодравља тијеком цијеле године организира хуманитарне ликовне колоније за дјецу с интелектуалним тешкоќама.
Гошќа је и Божица Вовк која се с одласком у мировину посветила сликарству, судјелује на скупним изложбама, а приказат ќемо снимку с недавно одржане у Књижници Дубрава.

Уредник: Ana Tomašković

Слики

Нормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан живот

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Треќа доб (2009)

    image
    У емисији се говори о свим умировљеничким питањима као што су здравље, однос према старости и старењу, живот старијих особа у појединим крајевима земље и њихове...
  • Na lepše

    image
  • Фолклор видео магазин

    image
    Емисија о фолклору БН телевизије.
  • Wari

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.