poster

Цобра

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei (1996)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 14

епизода: 8

Содржина

Истрага убојства води Бена и Семира у ноќни живот Кöлна. Убрзо установе да је њихов главни сумњивац, млади Јиммy наѓен мртав. Његов брат Деннис који је у затвору због малољетничке деликвенције одлучује осветити брата. Бен и Семир затекли су се измеѓу сукобљених припадника двају отмјених клубова. Андреа мора проматрати како се њезин штиќеник Деннис враќа на посао избацивача из окупљалишта злочинаца.

Слики

ЦобраЦобраЦобраЦобраЦобраЦобраЦобраЦобра

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Хаваи 5-0 (2010)

    image
    Елитна полицијска јединица окупљена је да се бори са злочинима у 50. држави Америке.
  • Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес (2009)

    image
    Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес је драма о опасном свету јединице НЦИС, у коме се непрестано одвија хватање опасних и лукавих криминалаца, који су претња по...
  • Cologne P.D. (2003)

    image
    Cologne P.D. (SOKO Köln) is a German crime fiction series which is broadcast on ZDF. The show was first broadcast on 22 October 2003. It is a spinoff of the...
  • Комесарот Рекс (1994)

    image
    Разведени полицајац усвојио је полицијског пса који је изгубио свог бившег супутника. Њих двојица заједно рјешавају злочине у и око Беча.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.