сезона: 2

епизода: 2 - лифестyле емисија

Содржина

У рубрици „Дизајнерски простор“ посјетили смо куќу недалеко од Загреба, уреѓену искључиво старим намјештајем који је власник 'спасио' и реновирао. Веќина људи избјегава мијењати распоред просторија у стану, иако би тиме добили пуно функционалнији и љепши простор. Данас ќемо показати како кухињу и благоваоницу преселити у просторију дневног боравка, који ќе сада добити више свјетла и излаз на терасу. У остату емисије показат ќемо вам како реновирати столицу, сазнати понешто ново о намјештају од пластике који има јако важну улогу у свијету дизајна, те преуредити тинејџерску мушку собу.

Слики

ИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном Микулец

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Alişan İle Hayata Gülümse

    image
  • Pasditja ime

    image
  • Belve

    image
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.