Содржина

Еxплозив од сада можете гледати на програму Прве телевизије суботом и недељом од 18.50!
Емисија живи веќ 14 сезона и доноси нам потресне приче због којих вредни репортер на челу са уредницима Маријом Пребег и Дејаном Вученовиќем обилазе Србију и регион. И то све у служби обичних људи, појединаца, чије животне приче новинари емисије преносе искрено, отворено и сурово.
“Оно што издваја “Еxплозив” су прице о људима који живе меѓу нама, а који завреѓују пажњу да се о њима прича”, истиче уредник Дејан Вученовиќ.
Променио се термин емитовања, па ќете од 9. марта у причама “Еxплозива” моќи да уживате суботом и недељом у 18.50 на програм Прве телевизије!
“Веќ од суботе 9. марта на програму Прве телевизије је "Еxплозиву" у новом руху, тачније, враќамо се оним краќим, занимљивијим, експлозивнијим причама, које су нас и издвојиле од осталих програма у понуди”, подсеќа уредница Марија Пребег.
“Бавиќемо се великим темама и то на начин како оне утичу на обичног човека, било да су оне политичке или друштвене, али без аналитике”, закључује уредница.

Слики

ЕxплозивЕxплозивЕxплозивЕxплозивЕxплозивЕxплозивЕxплозивЕxплозивЕxплозивЕxплозивЕxплозивЕxплозив

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Напуштени пројекти (2016)

    image
    Неки од најневероватнијих светских инжењерских пројеката леже у рушевинама. Како и зашто? Ове приче представљају невероватне људе који су их дизајнирали и који су...
  • Шарански риболов са Стојаном Радосављевиќем

    image
    Камере емисије "Шарански риболов" са Стојаном Радосављевиќем у стопу прате познатог спортског риболовца и биљеже све његове пустоловине. Стојан је активан тијеком...
  • Ѕвездите на рибарењето (2018)

    image
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.