Оценка на корисникот: 5.5/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 5

Содржина

У петом наставку прича о мафији у Италији. Снимали смо у Сцампији покрај Напуља гдје је Цаморра обављала највеќу трговину дрогом на еуропском континенту. Разговарали смо с државним тужитељем који је успио воѓе клана Цасалеси послати у затвор, али је због тога 12 година живио под полицијском заштитом. Један од шефова највеќег полицијског синдиката открива гдје мафија пласира новац од рекета, од фамозног пизза за тзв. заштиту. Хоќе ли Андерс Бреивик, који је убио 77 људи и у Норвешкој и осуѓен на максималну казну од 21 годину робије, икада изаќи из затвора? Два хобија Норвежана су скијање преко цијеле године, чак и у големим покривеним просторима, и провоѓење викенда у природи, у шумским брвнарама које постају све луксузније. Отишли смо у мало мјесто Гјердрум гдје је дошло до великог одрона земљишта. Доста је куќа срушено, десет људи је погинуло. Тко је крив за ту несреќу, ако је уопќе нетко крив?

Сцеарист: ,
Продуцент: Vesna Banović

Слики

Wхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-Југ

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.