сезона: 1

епизода: 4

Содржина

У четвртом наставку посјетит ќемо норвешке, грчке, талијанске, финске обитељи. Како живе, какав им је стандард, што су им проблеми, а што среќа? Што је то колективно и јавно добро у земљама сјевера? Неочекивано и ненајављено били смо на талијанском вјенчању гдје су се младенци на први брак одлучили у 50 и некој години. У Италији је тешко наќи мјесто с лошом храном, лошим вином и лошом кавом, а то правило вриједи и за бескуќнике, за најсиромашније који немају за топли оброк. Посјетили смо склониште у Ватикану. С топлог југа отишли смо на хладни сјевер и посјетили сауне на отвореном.

Сцеарист: ,
Продуцент: Vesna Banović
Автор: Goran Milić
Водител: Goran Milić
Уредник: Jozo Barišić

Слики

Wхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-Југ

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.