Оценка на корисникот: 7/10
(3 гласови)

сезона: 1

епизода: 3

Содржина

Када су се у 19. стољеќу раздвајале Данска и Норвешка, војно јача Данска добила је Гренланд, ледени оток, али ипак чврсто тло, док је Норвешкој припало Сјеверно море. До данас Данци тугују због те подјеле. Сазнат ќемо о норвешком фонду нафте и плина који вриједи 1400 милијарди еура и штедња је за будуќност, не смије се трошити. Талијани у Напуљу направе 20 милијуна еура у једној улици, а у Норвешкој ќемо открити како се направи један производ који вриједи 30 милијуна еура. Посјетили смо институт који је некада био за атомску, а данас је за зелену енергију. Филозофија испијања каве на еуропском сјеверу и југу - југ препун кафиќа и дружења по терасама. На сјеверу је тога пуно мање, но највише каве на свијету попију Финци и Норвежани.

Сцеарист: ,
Продуцент: Vesna Banović
Уредник: Jozo Barišić

Слики

Wхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-Југ

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.