Оценка на корисникот: 5.5/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 2

Содржина

О норвешком менталитету дознајемо од писца Ларса Свендсена, аутора књиге Филозофија досаде, превоѓеног и на хрватски језик. Тиллит је важна ријечи за етику норвешког друштва, њезино значење зна сваки Норвежанин. Сазнајемо што је ново у Ослу, а то је да се прозори вишекатница перу дроновима. Ново је да се праве зграде, чак и небодери комплетно од дрвета. Финска има повијесно неугодног сусједа с којим су храбро ратовали, као мањи и слабији чак и побјеѓивали, али увијек на опрезу дизали су споменике пријатељства с руским народом. Данас те успомене уклањају без буке, без публике. Посјетили смо једно од 5500 склоништа у Хелсинкију. На цијелом територију Финске склоништа је 50.500 за готово 5 милијуна становника. Посјетили смо и склониште за бескуќнике, а штиќеници су углавном посрнули овисници.

Сцеарист: ,
Продуцент: Vesna Banović
Уредник: Jozo Barišić

Слики

Wхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-Југ

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.