Оценка на корисникот: 5.5/10
(4 гласови)

сезона: 1

епизода: 1

Содржина

У првој епизоди приказујемо четири земље сјеверне и јужне Еуропе. На сјеверу је екипа одабрала Финску и Норвешку, а на југу Италију и Грчку. Занимљиво, на сјеверу 5 држава - Норвешка, Финска, Шведска, Данска и Исланд - годинама заузимају водеќа мјеста по индексу стабилности, људских права и медијских слобода, ниског ступња корупције, а високог демокрације, пристојних плаќа и одличног образовања, дакле, среќе. Југ Еуропе више се перципира као финанцијски задужен, гдје једна господарска криза смјењује другу, с мање одговорности, а више корупције и по анкетама незадовољнији својим политичарима и институцијама. Горан Милиќ са суговорницима демантира неке предрасуде о радишнијим и нерадишнијим народима. Екипа је посјетила грчког милијардера бродовласника и богатог Финца, власника веома вриједних умјетнина. У Ослу смо разговарали с предсједником норвешког парламента који је иранског подријетла, док су пред зградом парламента просвједовали представници народа Сами који десетљеќима тражи своја мањинска права.

Сцеарист: ,
Продуцент: Vesna Banović
Уредник: Jozo Barišić

Слики

Wхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-Југ

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.