poster

Bela ropkinja

La esclava blanca (2016)

Драма, Историски | Колумбија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 18

Содржина

Бијела робиња прича је о Вицторији, жени коју сви познају као маркизу која је дошла у Америку удати се за тамошњега богатог трговца. Па ипак, истина је нешто посве друго. Давно, прије много година, у том истоме граду у Колумбији, она је спашена од сигурне смрти, а подигли су је робови који су постали њезина обитељ. Но истргнута је из руку својих најдражих и послана у Шпањолску јер према друштвеним нормама бјелкиња није могла живјети меѓу робовима. Вицториа је неукротива и вратит ќе се под кринком друге особе како би истјерала правду и ослободила своју обитељ. Одлучно ќе се сукобити са свима који јој стану на пут да спаси своју обитељ од ропства, сукобит ќе се с онима који су јој убили родитеље и поновно се сусрести с Мигуелом, мушкарцем за којег би живот дала. Вицторији су сви људи исте боје и зато неќе стати док се не изврши правда.
Ова колумбијска серија снимљена је у врхунској продукцији, а освојила је 2 награде и 3 номинације.
Главну улогу тумачи призната шпањолска филмска глумица Нереа Цамацхо, добитница награде Гоyа. Меѓу раскошном глумачком поставом истичу се шпањолски глумац Мигуел де Мигуел, венецуелански глумац Луциано Д'Алессандро, Кубанац Ориáн Суáрез, панамска глумица Мирослава Моралес и порторикански глумац Модесто Лацéн.

Слики

Bela ropkinjaBela ropkinjaBela ropkinjaBela ropkinjaBela ropkinjaBela ropkinjaBela ropkinjaBela ropkinjaBela ropkinjaBela ropkinjaBela ropkinjaBela ropkinjaBela ropkinjaBela ropkinjaBela ropkinja

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Човјечанство: Прича о нама (2012)

    image
    На јединственом планету Сунчевог сустава јединствена врста чини прве кораке своје еволуције. Али свијет око људи пун је опасности. Како би надвладали опаке...
  • Воени фабрики (2019)

    image
    Неважно колико војника имате, колико су вам паметни генерали или каква вам је стратегија, неќете победити у рату ако немате довољно метака, авиона и хране. ИИ св....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.