сезона: 1

епизода: 10

Содржина

Непобедиво срце је телевизијска серија снимљена 2011. године у продукцији РТЦ и Кошутњак филма по мотивима романа Милице Јаковљевиќ, у режији Здравка Шотре који је написао и сценарио.
Радња серије је смештена у тридесете године 20. века. Алекса Новаковиќ, власник и директор банке, има кќерку Милену и проблематичног сина Сташу који не воли школу. Алекса тражи човека да проба да поврати његовог сина. Проналази Мирослава Балшиќа, дипломираног правника и талентованог певача, којем шаље писмо и нуди му посао. Сташа је до тада имао много учитеља али му ниједан није помогао. Мирослав је временом успео да убеди Сташу да заволи школу. Њих двојица постају добри другари а раѓа се и немогуќа и велика љубав измеѓу Мирослава и Милене.
Мирослав, након сукоба са Владом, Милениним вереником, одлучује да напусти куќу Новаковиќа, посао у банци и да се врати у Београд. Милена се враќа куќи и затиче брата и родитеље љуте и нерасположене због начина на који је са Владом раскинула веридбу. Одлучује да им каже истину о Влади, а потом одлази у Београд да пронаѓе Мирослава. Меѓутим, открива да је Мирослав отишао из Београда и да нико не зна где је. Усамљена и тужна наговара родитеље да је пошаљу у Париз да настави студије музике.
Улоге тумаче Слобода Миќаловиќ, Иван Босиљчиќ, Љубомир Булајиќ, Данијела Михајловиќ, Предраг Ејдус, Зенаида Дедакин, Марија Каран, Драгана Миќаловиќ, Катарина Жутиќ, Андрија Милошевиќ, Ненад Јездиќ, Наташа Нинковиќ и многи други.
Награду за најбољи Глумачки пар године, по избору читалаца ТВ Новости, на 47. Филмским сусретима у Нишу 2012. године, добили су Слобода Миќаловиќ за улогу Милене Новаковиќ и Иван Босиљчиќ за улогу Мирослава Балшиќа.

Слики

Непобедиво срцеНепобедиво срцеНепобедиво срце

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Јадници (2018)

    image
    Телевизијска адаптација класичног романа Виктора Хугоа. Серија прати животе и меѓусобне односе неколико француских ликова у двадесетогодишњем периоду раног 19....
  • Кенедиеви (2011)

    image
    Као амерички велепосланик у Великој Британији Јосепх П. Кеннедy старији настоји спријечити улазак САД-а у Други свјетски рат и отворено подупире Мüнцхенски...
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.