сезона: 1

епизода: 108 - серија

Содржина

Док је возила сва изван себе, Сара је изгубила контролу и проузрочила прометну несреќу! Лука се пробуди из несвијести, види Сарину крваву главу и одмах позове хитну помоќ. Дознавши за несреќу, Сузана и Миливој одјуре у болницу. На среќу Сара је само лакше озлијеѓена, но они су и даље забринути. За то вријеме Инес и Марко воде озбиљну расправу. Марко се осјеќа занемарен јер се Инес посвеќује само послу, а Ана остаје сама након што је и Срѓан отишао у болницу како би видио Сару. Након што му Нивес и Стипе нису помогли средити Горана, Јаков одлучује обавити тај посао сам. Ника и Адријана среѓују неред у кафиќу, али долазе им прави каматари који их насмрт уплаше.

Слики

Ружа вјетроваAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj OdakPetra Cicvarić (Sara Matošić) i Tomislav Čubelić (Jakov Odak)Robert Kurbaša (Srđan Matošić)Ruža vjetrova 2 - Ante, Jelena i PetarRuža vjetrova 2 - Krsto i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija, Ranko i Mila

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.