Содржина

"ФБИ: Истрага" открива својим гледатељима призоре, тајне, појединости и откриќа највеќих и најзагонетнијих криминалних потрага специјалних истраживачких тимова ФБИ-ја. Знанственици и агенти први ќе нас пут упознати са својим налазима које су досад чували у највеќој тајности, иза кулиса, у лабораторијима ФБИ-ја.
Продуцирана у сурадњи с ФБИ-јем, "ФБИ: Истрага" једном на тједан показује нам на који начин ФБИ користи форензичну знаност и како одлучни истражитељи рјешавају и најзамршеније случајеве.
Јаме Каллстром, који нас уводи нас у сваку 60-минутну епизоду серије емитиране на Дисцоверy Цханнелу, бивши је директор ФБИ-јева њујоршког одјела који је особно радио на неким од представљених случајева, укључујуќи истрагу о експлозији на ТWА лету 800. Др. Доналд Керр, директор ФБИ-јевих лабораторија, отворио их је филмашима и понудио неограничен приступ истражитељским успјесима и на тај начин приближио гледатељству начин дјеловања америчке владе.
Уз појаву драматичних лабораторијских откриќа и приказом направљених интервјуа с дјелатницима ФБИ-ја, гледатеље се води кроз истински процес истраге када агенти скупљају наоко неповезане трагове и претварају их у чврсте доказе које криминалце доводе пред лице правде.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Истраге ваздухопловних несреќа (2003)

    image
    Авионске несреќе приказује ову и друге приче о невероватним опстанцима и срцепарајуќим катастрофама неких од најтрагичнијих инцидената у историји авијације.
  • Плаве крви (2010)

    image
    Серија прати живот обитељи Реаген, чија је глава обитељи Франк Реаган (Том Селлецк), полицијски начелник. Његова кќи Ерин (Бридгет Моyнахан) је помоќник окружног...
  • Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас (2000)

    image
    “Истрага на местото на злосторството” е криминалистичка драма која решава злосторства со помош на форензички процедури. Серијата ги следи настаните на група...
  • Мјесто злочина (1970)

    image
    A German language television series that has been running continuously since 1970, which makes it the longest-running German TV drama. Every episode features...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.