poster

Крв и богатство

Blood & Treasure (2019)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 13

Содржина

"Крв и благо" прати генијалног антиквара и крадљивца уметничких дела који се уједињују да би зауставили терористу који финансира своје подухвате краѓом блага.
Акцијска авантуристичка драма о бриљантном стручњаку за антиквитете и лукавој крадљивици уметнина који се удружују како би ухватили немилосрдног терористу који своје нападе финанцира украденим благом. Док прелазе свет ловеќи своју мету, неочекивано се наѓу у средишту 2000-годишње битке за колевку цивилизације.

Слики

Крв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатство

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Магнум П.И (2018)

    image
    Серија прати Томаса Магнума, одликованог бившег војника, који ќе након повратка из Авганистана поново употребити своје вештине које је стекао у војсци да би...
  • Најбољи летачи (2017)

    image
    'Најбољи у лету' је акцијска авантура за најмлаѓе у којој пратимо тим младих птица, жељних тренинга, на Топ Wинг академији.
  • Експедиција Бигфут (2019)

    image
    Тим стручњака, наоружаних најновијом технологијом, покушава да лоцира чувеног Бигфута. Почетак њихове потраге одводи их у шуме Орегона.
  • Пројект гризли (2016)

    image
    Veteran bear trainer Jeff Watson takes on perhaps his toughest task in more than 25 years of rescuing and raising the majestic animals. His goal -- to reverse the...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.