poster

Тандермени

The Thundermans (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 4

епизода: 11

Содржина

Следете ги двајцата суперхерои близнаци, Фиби и Макс Тандермен, со спротивни личности, кои мора да се снајдат во училиште, со пријателите и со семејството на неверојатни суперхерои, сè додека ги кријат нивните идентитети.
Запознајте ги Тандермени, обично приградско семејство што има неверојатни моќи. Во центарот на акцијата се 14-годишните близнаци Тандермен, кои делат иста бања, исто училиште и истите здодевни помали брат и сестра. Единствената разлика? Сестрата е супер студент со супер позитивен поглед на светот, која сака да биде суперхерој еден ден, а нејзиниот брат близнак е супер негативец.

Слики

ТандермениТандермениТандермениТандермениТандермениТандермениТандермениТандермениТандермениТандермениТандермениТандермениТандермениТандермениТандермени

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Хенри Опасниот (2014)

    image
    Хенри Харт е избран од суперхеројот капетан Маж да му биде наследник. Откако ветува дека ќе го чува идентитетот во тајност, Хенри води двоен живот, балансирајќи...
  • Мистерија породице Хантер (2017)

    image
    Кад г. и гѓа Хантер нестану, њихово петоро усвојене деце морају да реше мистерију док се труде да ситуација изгледа као да је све у реду.
  • Bunk'd (2015)

    image
    Спин-офф популарне серије "Јессие" у којем главне улоге имају Емма, Рави и Зури Росс. Емма, Рави и Зури одлазе из Неw Yорка у камп Кикиwака гдје ќе започети нови...
  • Malibu Rescue (2019)

    image
    When a long list of shenanigans lands Tyler in hot water, he’s forced to suit up and spend his summer training for an elite junior lifeguard program.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.