епизода: 142

Содржина

Серија „Три сестре“ права је посластица за телевизијске гледатеље, серија која је остварила енорман успјех након прве епизоде емитиране у Турској, а из седмице у седмицу наставила је низати успјехе. Тако се веома стабилно позиционирала у сам врх захваљујуќи интригантној љубавној причи, сјајној глумачкој постави и изврсној продукцији. Упознајте три сестре, Туркан, Донер и Дерју, као и њихове родитеље. Сви заједно живе идиличним животом у прелијепој куќи на обали мора. Иако доста различите, сестре су веома блиске, а њихово дјетињство дјелује као нека бајка. Ипак, мирис мора и борова, угодан живот на улицама Ајвалика није нешто што ќе их припремити на сурови живот који их чека када одрасту. Ниједан живот није бајка, ниједан избор није лаган, а понекад се најстрашније тајне крију у душама оних које највише волимо и којима највише вјерујемо. „Три сестре“ јесте прича о несретним околностима у којима ќе се наќи младе дјевојке, али то је и прича о повратку доброте и љубави.

Слики

Üç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız KardeşÜç Kız Kardeş

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.