poster

Звијер

The Beast (2009)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 13

Содржина

Кад ангажира Еллиса да му помогне раскринкати Ред Гаунтлет којим управља круг покварених агената познатих као Оутфит, Баркер покушава пронаќи њихова воѓу чије је кодно име Випер. Признајуќи да је постао његов партнер у нади да ќе сураѓивати у истрази унутарње контроле, Еллис тврди да сада вјерује у Баркерову невиност с чиме се Раy слаже. Уз Раyеву помоќ Баркер намами Јонаха Мицхаелса, агента из Оутфита, у замку. Када га суоче с атентатом на велепосланика Мортона, Мицхаелс тврди да не зна тко је Випер, али открије да Мортонова кќи Граце није мртва, него ју је из земље извела агентица која ју је послије одгојила. Кад Мицхаелс понуди Граце у замјену за доказе против Оутфита, Баркер пристане.

Слики

ЗвијерZvijer 01Zvijer 02Zvijer 03Zvijer 04Zvijer 05Zvijer 06Zvijer 07Zvijer 08

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Stuttgart Homicide (2009)

    image
    DI Martina Seifert and her collaborators solve murders in the Stuttgart region. The series is well liked for its regional filming locations.
  • WaPo Bodensee (2017)

    image
    A team of German maritime police solve crimes on and around Lake Constance.
  • Пошаљи ми СМС када стигнеш куќи (2022)

    image
    Each episode follows the case of an innocent woman who has been abducted, harmed or even murdered by someone on what was an otherwise average day in her life.
  • Der Blaulicht Report (2015)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.