сезона: 1

епизода: 61 - турска серија

Содржина

Госпоѓа Хасефе проналази смјештај за њене унуке који су због Царолин остали без крова над главом. Меѓутим, долази до нових проблема. Цемиле је шокирана сазнањем да се Аyлин виѓа са Сонером.
Протест на универзитету доводи до сусрета Ахмета и Кüрşата. Долази до повеќане напетости и сукоба измеѓу двије супротстављене групе, те у све то бива умијешана и Беррин. Меѓутим, Беррин је ту јер је веома љута на Ахмета.
Дан сусрета Цемиле и њене дјеце је заправо дан њене одлуке. И Али је присутан. Њихов сусрет је емотиван, а Осман не жели да се одвоји од своје мајке.
Метеово супротстављање још више зближава Аyлин и Сонера. Сигурна у своју одлуку, Цемиле ќе бити суочена са незамисливим призором.

Слики

Predaj se srce 01Predaj se srce 02Predaj se srce 03Predaj se srce 04Predaj se srce 05Predaj se srce 06Predaj se srce 07Predaj se srce 08Predaj se srce 09Predaj se srce 10Predaj se srce 11Predaj se srce 12Predaj se srce 13Predaj se srce 14Predaj se srce 15

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Јадници (2018)

    image
    Телевизијска адаптација класичног романа Виктора Хугоа. Серија прати животе и меѓусобне односе неколико француских ликова у двадесетогодишњем периоду раног 19....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.