poster

Сунчана страна Присавља: "Све ќе бити у реду", Психомодо Поп и Јазз оркестар ХРТ-а

Sunčana strana Prisavlja (2021)

Mузика, Култура | хрватска
Режисер: Danko Volarić

Содржина

Након што је 2020. године на Сунчаној страни Присавља Психомодо поп приредио праву пунк-роцк фешту, на издању концерта на отвореном на травњаку Хрватске радиотелевизије у љето 2021. Давор Гобац и друштво удружили су снаге с Јазз оркестром ХРТ-а.
Познати хитови као што су Мила, Фрида, Пинокио, Ја волим само себе, Бомба, Све ќе бити у реду и многи други угледали су свјетло дана у сасвим новим јазз аранжманима припремљеним баш за ову пригоду. Дарко Седак-Бенчиќ, Лука Жужиќ, Јое Каплоwитз и Бруна Матиќ познатим роцк хитовима дали су јазз призвук у којем ќе уживати сви.

Слики

Сунчана страна Присавља: "Све ќе бити у реду", Психомодо Поп и Јазз оркестар ХРТ-аСунчана страна Присавља: "Све ќе бити у реду", Психомодо Поп и Јазз оркестар ХРТ-аСунчана страна Присавља: "Све ќе бити у реду", Психомодо Поп и Јазз оркестар ХРТ-аСунчана страна Присавља: "Све ќе бити у реду", Психомодо Поп и Јазз оркестар ХРТ-аСунчана страна Присавља: "Све ќе бити у реду", Психомодо Поп и Јазз оркестар ХРТ-аСунчана страна Присавља: "Све ќе бити у реду", Психомодо Поп и Јазз оркестар ХРТ-аСунчана страна Присавља: "Све ќе бити у реду", Психомодо Поп и Јазз оркестар ХРТ-аСунчана страна Присавља: "Све ќе бити у реду", Психомодо Поп и Јазз оркестар ХРТ-аСунчана страна Присавља: "Све ќе бити у реду", Психомодо Поп и Јазз оркестар ХРТ-аСунчана страна Присавља: "Све ќе бити у реду", Психомодо Поп и Јазз оркестар ХРТ-аСунчана страна Присавља: "Све ќе бити у реду", Психомодо Поп и Јазз оркестар ХРТ-аСунчана страна Присавља: "Све ќе бити у реду", Психомодо Поп и Јазз оркестар ХРТ-а

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Свијет класике (2016)

    image
    Емисија за све љубитеље класичне глазбе и таквих манифестација.
  • Класика мунди

    image
    Снимке концерата и хуманитарних глазбених догаѓаја
  • Reload! Club Classics

    image
    We're going big on dancefloor smashes from across our favourite decades - that's massive tunes from the 90s, 00s and 10s!
  • Нови звук

    image
    Који су то нови синглови, сазнајте у глазбеним минутама емисије Нови звук.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.