poster

Вечера за 5 на селу: кулинарски схоw

VEČERA ZA 5 NA SELU (2023)

Готвење | хрватска

Оценка на корисникот: 1/10

сезона: 7

епизода: 48 - кулинарски схоw

Содржина

Нови је тједан у 'Вечери за 5 на селу' у којем ќе домаќе или можда модерне специјалитете припремати натјецатељи из Хрватског загорја. Петеро кандидата, кухара аматера, заљубљеника у добру храну и гастро креативаца из различитих дијелова Хрватске сваког тједна одмјерава своје кулинарске вјештине с циљем да постану натјецатељ с највише освојених бодова за гостопримство, креативност и умијеќе у кухању. 'Вечера за 5 на селу' непромијењеним концептом из сезоне у сезону привлачи нове гледатеље, а непрекидни феномен популарности најдуговјечнијег домаќег кулинарског схоwа један је од ријетких случајева у нашем телевизијском етеру. РТЛ-ов омиљени и најдуговјечнији кулинарски схоw гледатељи ќе сада пратити у 16. сезони у којој ќе се представити различити занимљиви карактери, као и сласна домаќа јела. Емисија која се не бави покушајима претенциозног кухања него очувањем традиције, кориштењем локалних намирница, актуализирањем рецепата из кухарица наших мама и бака, слави лијеп обичај окупљања око стола с пријатељима те се бави животним причама кандидата, увукао се у срца и домове гледатеља и тамо остао веќ шеснаест сезона. 'Вечера за 5 на селу' гледатеље успјешно осваја веќ годинама, а у посебном сјеќању бројних љубитеља схоwа остао је легендарни дубровачки тједан. За госте све мора бити савршено - мисао је водиља сваке особе која припрема важну вечеру, но жеље натјецатеља су једно, а изведба у кулинарском схоwу „Вечера за 5 на селу“ често испадне нешто сасвим друго! Без обзира на не тако беспријекорне презентације, понеко превише зачињено или уопќе не зачињено јело, калкулације, декорације, симпатичну неспретност пред камерама - „Вечера за 5 на селу“ сваком новом сезоном наставља увесељавати гледатеље зато што с нестрпљењем ишчекују кандидате који ќе их, осим јеловником, разоружати својим карактером и спонтаношќу. Сваки тједан гледатељи ќе упознати петеро натјецатеља који ќе својим јеловником покушати одушевити своје госте, али и гледатеље пред малим екранима, надајуќи се да је то довољно за главну награду. Само о њима овиси хоќе ли притом презентирати посебности, обичаје и традиционална јела свог краја или ќе се упустити у неку одважнију кулинарску причу. А вечера коју ќе обиљежити добра храна, још боље дружење и најбоље оцјене, сваки ќе тједан једном домаќину донијети поклон-бон Прима намјештаја од 5000 куна док ќе гости тог тједна освојити бон у вриједности од 1000 куна.

Слики

Вечера за 5 на селуВечера за 5 на селу

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Како побиједити Боббyја Флаyа (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • 15-минутни оброци на Џејми (2012)

    image
    Настављајуќи успех претходних серијала, Џејмијеви петнаестоминутни оброци дижу концепт брзих, свакодневних оброка на виши ниво. Скраќујуќи процес кувања још више,...
  • Schmatzo (2013)

    image
  • Ловац на старине: Класични аутомобили (2018)

    image
    У овом серијалу којег ќе обожавати љубитељи старих аутомобила пратимо Дреwа Притцхарда и Паула Цоwланда, који је публици познат из серијала 'Турбо Пицкерс", док...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.