poster

Крв и богатство

Blood & Treasure (2019)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 2

Содржина

"Крв и благо" прати генијалног антиквара и крадљивца уметничких дела који се уједињују да би зауставили терористу који финансира своје подухвате краѓом блага.
Акцијска авантуристичка драма о бриљантном стручњаку за антиквитете и лукавој крадљивици уметнина који се удружују како би ухватили немилосрдног терористу који своје нападе финанцира украденим благом. Док прелазе свет ловеќи своју мету, неочекивано се наѓу у средишту 2000-годишње битке за колевку цивилизације.

Слики

Крв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатствоКрв и богатство

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Магнум П.И (2018)

    image
    Серија прати Томаса Магнума, одликованог бившег војника, који ќе након повратка из Авганистана поново употребити своје вештине које је стекао у војсци да би...
  • Facing Waves (2013)

    image
    An exciting and inspiring TV series that follows top paddlers as they explore the people, places, and adventures of the world's top paddling destinations.
  • Мекгајвер (2016)

    image
    Млади Ангус "Мек" Макгајвер ради за тајну организацију унутар Америчке владе. Ослања се на своје неуобичајене вештине решавања проблема како би спасао животе.
  • Флеш (2014)

    image
    ФЛЕШ је брза драма о суперјунаку која прати адреналинске авантуре Најбржег човека. Ова акциона драма прати научника Берија Алена из полиције Сентрал Ситија –...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.