poster

На тајном задатку: Funny Money

Undercovers (2010)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10

епизода: 10 - Funny Money

Содржина

Стевен и Самантха морају пронаќи калупе за тискање долара украдене из оклопног возила прије него што терористи који су их украли почну кривотворити амерички новац. На путу за Хрватску, ситуација се закомплицира кад Блоомови започну сурадњу са Стевеновим отуѓеним братом Гарyјем (ХАРРY ЛЕННИX). У меѓувремену, Лео помаже Лиззy донијети важну одлуку о њезиној будуќности.

Слики

Na tajnom zadatku 01Na tajnom zadatku 02Na tajnom zadatku 03Na tajnom zadatku 04Na tajnom zadatku 05Na tajnom zadatku 06Na tajnom zadatku 07Na tajnom zadatku 08Na tajnom zadatku 09Na tajnom zadatku 10Na tajnom zadatku 11Na tajnom zadatku 12Na tajnom zadatku 13

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Злочин (2014)

    image
    The peaceful lives of the residents inhabiting a seaside town are shaken following a series of macabre crimes.
  • Хаваи 5-0 (2010)

    image
    Елитна полицијска јединица окупљена је да се бори са злочинима у 50. држави Америке.
  • Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес (2009)

    image
    Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес је драма о опасном свету јединице НЦИС, у коме се непрестано одвија хватање опасних и лукавих криминалаца, који су претња по...
  • Комесарот Рекс (1994)

    image
    Разведени полицајац усвојио је полицијског пса који је изгубио свог бившег супутника. Њих двојица заједно рјешавају злочине у и око Беча.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.