poster

Mónaco: No Recreio dos Ricos

Inside Monaco: Playground of the Rich (2020)

Документарец | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 2

Содржина

Монако је малена земља, тек нешто мало веќа од лондонског Хyде Парка, но уједно има и највеќу концентрацију милијунаша на свијету. Завирит ќемо иза кулиса кнежевске палаче и пратити живот кнеза Алберта ИИ. који влада овом јединственом сувереном државом. Монако је свијет супер богатих па ќемо тако упознати милијунаше и раднике који им омогуќују луксузни стил живота.
Будуќи да становници не плаќају порез на доходак, господарство Монака темељи се на големим приходима од потрошње. ББЦ-јева екипа је добила приступ најексклузивнијим догаѓајима и врхунцима друштвеног живота, од Велике награде Монака до сајма јахта, те снимала у легендарним граѓевинама попут славног касина или "Хôтела де Парис". Ова нам тродијелна документарна серија даје невјеројатан увид у живот једног од најгламурознијих мјеста на свијету - придружит ќемо се кнезу у приватном зракоплову, проматрати раскошне припреме за Бал Црвеног крижа, упознати уличне чистаче милијардера.

Слики

Mónaco: No Recreio dos RicosMónaco: No Recreio dos RicosMónaco: No Recreio dos RicosMónaco: No Recreio dos RicosMónaco: No Recreio dos Ricos

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Dokumentar T7

    image
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
  • Шарански риболов са Стојаном Радосављевиќем

    image
    Камере емисије "Шарански риболов" са Стојаном Радосављевиќем у стопу прате познатог спортског риболовца и биљеже све његове пустоловине. Стојан је активан тијеком...
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.