poster

Baby Jake

Baby Jake (2011)

Семеен | Обединетото Кралство, Ирска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 3

Содржина

Мали Јакша је телевизијска емисија за дјецу која је први пут приказана 4. српња 2011. године у Великој Британији. Емисија се врти око деветомјесечног дјечачиќа Јакше. Јакша је најмлаѓи од укупно десеторо дјеце која са својим родитељима живе у вјетрењачи, а сва њихова имена започињу с првим словима абецеде:
А као Ана, најстарија од свих.
Б као Бруно, највиши од њих.
Ц као Цвијета, она штакора шеќе.
Д као Денис, он пират је, какве ли среќе!
Е као Ема, она грашак једе радо.
Ф као Фран, он по кољенима црта. Лудо!
Г као Гога, она мисли да је дрво!
Х као Хрвоје, он ледени чај пије под прво.
И као Иво, пресадње дијете.
Те "ј" као Јакша, најмлаѓе дијете.
Свака епизода приказује Јакшу како креќе у пустоловину с мноштвом чаробних ликова који могу укључивати пингвина Пингија, трактора Ту-туа, капетана Свемирка и хрчконауте, зеку Грицка и мајмуницу Славицу. Ови ликови увијек изводе нешто што је повезано с Јакшиним пустоловинама.
У овом је цртиќу дијете приповједач, а свих десеторо дјеце приказани су као малишани из стварног живота, иако мали Јакша има фотографско лице усликано из више кутова на анимираном тијелу. Јакшино неразумљиво брбљање преводи његов петогодишњи брат Иво.

Слики

Baby JakeBaby JakeBaby JakeBaby JakeBaby Jake

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вучја крв (2012)

    image
    Вукорепи су дијелом људска, а дијелом вучја врста позната по изнимној брзини и наглашеним осјетилима. Одувијек живе меѓу људима, а након што уѓу у одреѓену...
  • Nature (1982)

    image
    Documentary series exploring various global wildlife issues and subjects.
  • Unomattina (1986)

    image
  • Папрени детективи (1999)

    image
    "Папрени детективи" четрнаестогодишњи су Јана, Натасцха, Фиете и Цем који рјешавају проблеме на које наиѓе сваки тинејџер - проблеми у школи, проблеми с...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.