сезона: 1

епизода: 5 - играна серија

Содржина

Али је шокиран јер је видио Салиха и Бахар заједно. Дјевојка коју воли годинама љуби његовог брата. Бијесан је због тога. Бахар и Салих уживају у својој среќи. Гост којег очекују ќе их обоје веома изненадити.
Цоскун проживљава тешке дане у затвору . Алијева судбина зависи од тога да ли ќе сви докази бити предочени на суду. Фикрет има идеју како да спаси свог сина. Хасан пати и стално мисли на Белгин.
Да ли ќе Харпутлу, након што је сазнао што му је учинио Фикрет, тражити од њега да му ‘полаже рачуне’. Што ќе Али учинити по питању свог брата, сада веќ његовог супарника?

Слики

Predaj se srce 01Predaj se srce 02Predaj se srce 03Predaj se srce 04Predaj se srce 05Predaj se srce 06Predaj se srce 07Predaj se srce 08Predaj se srce 09Predaj se srce 10Predaj se srce 11Predaj se srce 12Predaj se srce 13Predaj se srce 14Predaj se srce 15

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • Современо Семејство (2009)

    image
    Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
  • Републиката на Сара (2021)

    image
    Суочена с уништењем свог града од похлепне рударске твртке, бунтовна средњошколска професорица Сара Купер користи нејасну картографску рупу и проглашава...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.