poster

Неразјаснетите досиеја на НАСА

NASA's Unexplained Files (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 4

епизода: 6

Содржина

Непознати летеќи објекти снимљени НАСА-иним камерама, пилоти који су властитим очима примјетили тајанствена свјетла, необичне сјене на Марсу - све су то феномени које ќе водеќи свјетски знанственици проучавати у овом документарном серијалу. Њихов коначни циљ? Пронаќи одоговор на питање које нас мучи стољеќима: Јесмо ли сами у свемиру?

Слики

Неразјаснетите досиеја на НАСАНеразјаснетите досиеја на НАСАНеразјаснетите досиеја на НАСАНеразјаснетите досиеја на НАСАНеразјаснетите досиеја на НАСАНеразјаснетите досиеја на НАСАНеразјаснетите досиеја на НАСАНеразјаснетите досиеја на НАСАНеразјаснетите досиеја на НАСАНеразјаснетите досиеја на НАСАНеразјаснетите досиеја на НАСАНеразјаснетите досиеја на НАСАНеразјаснетите досиеја на НАСАНеразјаснетите досиеја на НАСАНеразјаснетите досиеја на НАСА

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Династии (2018)

    image
    Уѓите у свијет династијских борби за моќ и обитељских издаја, који је драматичнији него у било којем роману. Серија снимана више од четири године на...
  • Spycraft (2020)

    image
    Follows intelligence experts who offer an look behind the CIA's most secretive operations throughout history and the devices that made them possible.
  • Најтежи поправци (2008)

    image
    Сеан Рилеy вам открива што је потребно како би се поправили неки од највеќих свјетских стројева.
  • Mit dem Zug durch... (2006)

    image
    A wonderful trip through Iran on the trans Iranian railway.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.