poster

Брак на прву: схоw

GIFT VED FØRSTE BLIK (2023)

шоу | хрватска

Оценка на корисникот: 4/10

сезона: 1

епизода: 14 - схоw

Содржина

Веќ двије сезоне гледатељи су с ужитком пратили како се развија однос меѓу двоје непознатих људи, колико је тешко промијенити неке устаљене обрасце понашања и признати да су у вези најважнији разговор и компромис, зашто се бојимо бити повријеѓени те колико смо спремни затомити его. Љубитељи овог формата у треќој ќе сезони присуствовати седам раскошних вјенчања, а четрнаест кандидата жељних праве љубави стручни је тим спојио у компатибилне парове.
Експерти су и овај пут с паровима прошли бројне тестове из подручја психологије како би дознали њихове жеље и очекивања, а веќ уигран тим стручњака чине докторица и магистра психотерапије Ива Стасиоw, списатељица и стручњакиња за мушко-женске односе Санела Ковачевиќ Неллy те професор психологије и судски вјештак за психологију Борис Блажиниќ.
Узбуѓење због скорашњег приказивања треќе сезоне 'Брака на прву' не крије ни Ива Стасиоw која каже да је задовољна што је још једном радила с кандидатима који су одлучни искрено се дати у овај контроверзни социолошки експеримент те истиче како ќе у новој сезони посебан фокус бити на индивидуалном раду. Експерти ќе учинити све како би кандидати били задовољни и схватили што заправо траже у љубави, а да и судбина понекад умијеша своје прсте, врло добро знају и Гордана Марелли и Адам Кромер. Премда их експерти нису спојили као пар, заљубили на снимању прве сезоне 'Брака на прву', вјенчали нетом послије схоwа и данас су поносни родитељи двоје малишана! Још је један пар наставио своју причу започету на сету 'Брака на прву', а ријеч је о Андреи Голубиќ и Миславу Пајдаковиќу, који су се заљубили у другој сезони.
Кога су експерти спојили дознајте ускоро на РТЛ-у у треќој сезони најзанимљивијег социолошког експеримента 'Брак на прву'!

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Папарацо (2013)

    image
    Професионалните папараци на ова реално шоу носат снимки што ги снимиле низ целиот Балкан во изминатиот период. Ловот на папарацо ги носи сите тековни настани од...
  • Пинкове звездице

    image
    “Пинкове звездице” представљају регионално музичко такмичење за децу до 15 година. Откако је почео са емитовањем 2014. године, овај дечији шоу програм је придобио...
  • На пат со Гордон, Џино и Фред (2018)

    image
    Гордон, Гино и Фред, три велика свјетска кухара, упустили су се у кулинарску авантуру по старом континенту. Тијеком турнеје представит ќе кухиње, а и своја...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.