епизода: 4

Содржина

Пратимо путовање хеликоптером изнад Аустрије Георга Рихе, мајстора снимања из зрака, и Хеинза Фисцхера, бившег аустријског предсједника.
Оно што је Риха некоќ напорно снимао из балона и с помоќу висеќих камера данас постиже дроном или хеликоптером. Прелетио је такореќи цијелу Аустрију и приказује, пратеќи годишња доба, најљепша мјеста у Аустрији из птичје перспективе.
Хеинз Фисцхер познаје Аустрију не само у политичком смислу. Као велики љубитељ природе и сам је пропутовао много аустријских крајева те добро упознао земљу и људе. Готово да нема предјела који му је стран и у који га пут није довео у некој пригоди. За ОРФ бивши предсједник Аустрије сјео је у хеликоптер и полетио у она мјеста за која је највише везан. Посриједи је изразито особно путовање у којем се одражава његово богато животно искуство.

Слики

Аустрија из зрака - Драгуљи земље: СјеверАустрија из зрака - Драгуљи земље: СјеверАустрија из зрака - Драгуљи земље: СјеверАустрија из зрака - Драгуљи земље: СјеверАустрија из зрака - Драгуљи земље: СјеверАустрија из зрака - Драгуљи земље: СјеверАустрија из зрака - Драгуљи земље: СјеверАустрија из зрака - Драгуљи земље: СјеверАустрија из зрака - Драгуљи земље: Сјевер

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.