Содржина

НОВА СЕЗОНА ОД 10. СЕПТЕМБРА
Нова сезона емисије "Плодови" почиње 10. септембра од 07:00 на Првој телевизији и у првој епизоди истражује какве капацитете Србија има за нова тржишта вина и прави осврт на сајам "Винска визија Отвореног Балкана”. Овај важан догаѓај окупио је више од 350 излагача и преко 30.000 посетилаца из земље и окружења. Вина из Србије и региона, која су представљена биќе дистрибуирана у Јапан, Америку, Русију, Кину, пошто су са дистрибутерима из тих земаља потписани уговори.
Произвоѓачи су могли да се сретну, поделе искуства и умреже са дистрибутерима и представницима комплементарних индустрија. Многи састанци су потврдили заинтересованост купаца за домаќа вина, а излагачи, посетиоци и купци одлазе задовољни. Да ли би Србија, Северна Македонија и Албаније, могле да постану винска регија, попут Тоскане и Бургундије? Да ли се шире поља под виновом лозом у Србији и које су то наше аутохтоне сорте? Где се у регион пију најбоља вина? Гост емисије је један од најбољих сомелијера у Србији Марко Крстиќ.
Репортери емисије “Плодови” обишли су и Ваљево, општину која се нашло на мапи винских путева, захваљујуќи ентузијазму и упорном раду неколицине људи.
Рецептура, савети, информације, примери добре праксе су саставни део емисије, која је уобличена пером младог и искусног новинарског тима.
“Како да остварите висок принос, добијете укусне и сочне плодове, пронаѓете рачуницу у производњи млека и решите круцијални проблем пласмана робе на тржишту? Питања на која многе емисије не дају потпуне одговоре и теме које нису заступљене у оној мери које су потребне нашем сељаку. Настојаќемо и даље да утичемо на унапреѓење стандарда пољопривредних произвоѓача презентујуќи потенцијале нових технологија, модерне организације пословања, као и бројних пројеката погодних за мале фармере. Верујем да ќе ова емисија и даље бити најгледанија у свом термину и тој области, како је било до сада”, каже Зоран Максимовиќ, домаќин емисије.
Од равне и родне Војводине, преко брдовитих предела Шумадије и југа и истока, до непрегледне Пештерске висоравни на западу распореѓени су репортери Прве телевизије. Ово је ретка агро емисија која завири у сваки крај, земље сељака, Србије.
Све оно што до сада нисте имали прилику да чујете или нисте били задовољни одговором, моќи ќете да чујете из више углова на једном месту. Рецептура, савети, информације, примери добре праксе ќе бити саставни део емисије, који ќе бити уобличена пером младог и искусног новинарског тима.
Како да остварите висок принос, добијете укусне и сочне плодове, пронаѓете рачуницу у производњи млека и решите круцијални проблем пласмана робе на тржишту? Питања на која многе емисије не дају потпуне одговоре и теме које нису заступљене у оној мери које су потребне нашем сељаку.

Слики

ПлодовиПлодови

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Чашица разговора

    image
    Актуелне теме, гости експерти, приче дописника, сервисне информације, вести из културе, слике Србије.
  • Global Grid

    image
    Follow France 24's International Affairs editors as they share their take on various world events and news.
  • TG Regione

    image
  • Пробуди се

    image
    У јутарњем програму Нова С телевизије репортери ќе се уживо укључивати из целе Србије, доносеќи приче из својих градова, биќемо у сталном контакту са гледаоцима и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.