сезона: 1

епизода: 49

Содржина

Прича о љубави, неузвраќеној, али и наметнутој. О младим људима којима је среќа толико близу да је не виде.
Живот простодушне, неискварене девојке Гумуш мења се када јој имуќна породица Шадоглу договори брак с мушким наследником Мехметом који је, након што му је вољена девојка погинула у саобраќајној несреќи, запао у тешку депресију. Гумуш верује да се њен сан остварује. Удаје се за младиќа у којег је заљубљена од детињства и одлази у Истанбул да би наставила живот у богатству. Ипак, ствари нису тако једноставне. Мехмет је несреќан, јер је присиљен да живи са женом коју није сам одабрао и, без обзира што је Гумуш лепа, нежна и пажљива, његово срце остаје затворено.
Врло брзо Гумуш увиѓа да њен нови живот уопште неќе бити бајка о каквој је маштала. Осим резервисаног и одбојног супруга, неспособног да је прихвати као праву жену, свакодневицу ќе јој загорчавати свекрва и Мехметова сестра. Без другог излаза она ќе прихватити улогу која јој је додељена, али ќе се окренути властитом усавршавању и образовању у нади да ќе тако лакше једног дана одледити Мехметово срце.
Девојци Гумуш је судбина наменила раскошан живот и велику љубав, али се на том путу сусреќе с бројним причама људских слабости које треба разрешити.

Слики

GumusGumus 01Gumus 02Gumus 03Gumus 04Gumus 05Gumus 06Gumus 07Gumus 09Gumus

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Глас срца (2014)

    image
    Млада учитељица Елизабетх Тхатцхер (Ерин Кракоw), навикла на живот у високом друштву, одлази радити у Цоал (Хопе) Валлеy, градиќ у западној Канади, у којем веќина...
  • Бољи живот (1987)

    image
    У 'Бољем животу', који је и данас илузија свих становника Земљине кугле, обитељ правника Драгише Попадиќа, придошлице у главни град, бори се с уобичајеним...
  • Сандитон (2019)

    image
    Недовршени посљедњи роман Јане Аустен живописно је упризорен у овој смионој и бриљантној адаптацији. Сандитион је мјесто које се брзо мијења. Ово некоќ успавано...
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.