poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Према посљедњим подацима ХНБ сваки је Хрват богат чак 150 тисуќа куна, односно, толико има на рачуну. У тај се занимљив износ не прибрајају некретнине, којих код нас има поприлично. Све у свему штедња се повеќала у односу на претходна раздобља, а зашто је томе тако доноси финанцијска стручњакиња у новој епизоди Информера.
Прекрасна природа, чисто море, одлична туристичка понуда, али и доступност аутомобилом сврстали су Хрватску у једну од најпосјеќенијих љетних туристичких одредишта. Због тога је веќ десетљеќима туризам главна узданица нашег господарства. Но колико је страног капитала у сектору у туризма, провјерили смо у надлежном министарству.
Настављамо у бојама туризма. Радна снага један је од највеќих изазова овога сектора које чак ни радне дозволе у потпуности не могу ријешити. Меѓутим, истражили смо што је с континентом те је ли он у неповољнијој позицији у односу на Јадран.
Имате властити капитал у новцу и пословну идеју? Размишљате о отварању властите твртке? Удобно се смјестите јер су наше сљедеќе минуте посвеќене томе - како паметно уложити новац, али и кроз који облик пословања.
Мјесецима веќ извјештавамо о пољопривреди, закону о окрупњавању земљишта, самодостатности, складишним капацитетима и изазовима с којима се сусреќу у примарној господарској дјелатности. Сада смо све то одлучили објединити у рубрици заблуде.
Лицитарско срце - представља један је од најпознатијих украшених црвених колача или медењака у средишњој и низинској Хрватској. Иако традиција израде и украшавања сеже у 16.и 17. стољеќе, права је ријеткост пронаќи обрт који их и данас израѓује. Ми смо га пронашли у загребачкој Дубрави.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлдŐс мост престигиоус евентс ин...
  • Гранд магазин

    image
    Емисија колажног типа у којој се обраѓују различите друштвене, естрадне, спортске теме. Емитује се уживо из Грандовог студија на Кошутњаку И сваког радног дана...
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Klima Update (2021)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.