poster

Спортско срце: Реа Храски

Sportsko srce

Документарец | хрватска
Режисер: Siniša Hajduk

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 1/10

Содржина

Млада, лијепа, упорна, успјешна и инспиративна, глуха је спорташица Реа Храски. Иако се бавила многим спортовима, Реа је најбоље резултате постигла у скијању, у које се заљубила још као дјевојчица. У досадашњој каријери од многих успјеха и медаља издвајају се освајање 6 Кристалних глобуса, 9 еуропских, 6 свјетских и 3 олимпијске медаље. Реа ќе "Спортском срцу" испричати своју причу коју би сви требали чути.

Сцеарист:
Продуцент: Ivan Cvirn

Слики

Спортско срце: Реа ХраскиСпортско срце: Реа ХраскиСпортско срце: Реа ХраскиСпортско срце: Реа ХраскиСпортско срце: Реа ХраскиСпортско срце: Реа ХраскиСпортско срце: Реа ХраскиСпортско срце: Реа ХраскиСпортско срце: Реа ХраскиСпортско срце: Реа ХраскиСпортско срце: Реа ХраскиСпортско срце: Реа ХраскиСпортско срце: Реа ХраскиСпортско срце: Реа ХраскиСпортско срце: Реа Храски

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Тједан за побиједити свијет (2019)

    image
  • Они живе за фудбал

    image
    Документарната серија посветена на луѓето кои дишат фудбал.
  • Мајке шампиони

    image
    Емисијата "Шампионки мајки" носи извонредни приказни за животите на спортистите и жртвите што ги поднесуваат нивните семејства.
  • Sports Adventure

    image
    Неки од најдивљих, најегзотичнијих и најспектакуларнијих локација на свијету приказују се у овом програму пуном акције. Спортс Адвентуре креќе са смјелим и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.