сезона: 1

епизода: 2 - документарна серија

Содржина

Раúл Гóмез путује на југоисток Азије како би упознао народ Бајау, необичну рибарску заједницу. Живјет ќе с обитељи традиционалних рибара-сакупљача који ќе му открити више о својој способности роњења на дах те ќе на њега пренијети своје дубоко поштовање и љубав према мору.
Народ Бајау стољеќима успјешно живи као заједница рибара-сакупљача. На дан у мору проведу и до шест сати без икакве опреме. Због тога је код њих дошло до генетске промјене која им даје невјеројатну предност у роњењу на дах.
Раúл ќе покушати постати један од њих, прихватит ќе њихову дневну рутину и сазнати више о њиховим традицијама. Живјет ќе с Тадијевом обитељи која је у овом крају меѓу најпознатијим рибарима. Познати су по својој способности роњења на дах те невиѓеним вјештинама при баратању харпуном. Меѓутим, њихов начин живота угрожавају онечишќење мора, климатске промјене и претјерани излов рибе.

Слики

СуперљудиСуперљуди

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.