poster

Уред(и) ЕУ - Образовање

Ured(i) EU (2019)

Режисер: Marko Bičanić

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 2

Содржина

Ситцом серија за младе "Уред(и) ЕУ" бави се животом петеро студената којима је ЕУ пружио шансу да воде новоосновани уред за младе како би пронашли идеје како ангажирати младе људе око приоритета и вриједности Еуропске уније.
Тема ове епизоде је образовање, а наши ќе студенти расправљати о својим способностима да буду дио уреда ЕУ-а за младе.
Екипу серије чине углавном студенти загребачке Академије драмске умјетности, а ликове утјеловљују талентирани глумци с Академије: Фабијан Комљеновиќ, Игор Јуриниќ, Лана Ујевиќ, Лара Некиќ и Лука Кнез.
Серија је настала у склопу пројекта "Према отвореној, праведној и одрживој Еуропи у свијету - пројект предсједања ЕУ 2019-2021" који је финанцирала Еуропска комисија и суфинанцирао Уред за удруге Владе Републике Хрватске, а који проводе ЦРОСОЛ - Платформа за меѓународну граѓанску солидарност Хрватске, Финго, ФОНД Романиа и ЦОНЦОРД.
Извршни продуцент, сценарист и аутор концепта: Бењамин Ноах Маричак

Сцеарист:

Слики

Уред(и) ЕУ - ОбразовањеУред(и) ЕУ - ОбразовањеУред(и) ЕУ - Образовање

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Družbeni fenomeni

    image
  • Приче из ловишта

    image
    У серији "Приче из ловишта" уживат ќете и смијати се авантурама искусних и младих ловаца, који откривају неке од најзанимљивијих ловачких тренутака.
  • Линије раздвајања (2009)

    image
    Из срца суперсиле у кризи, Фаулт Линес копа дубље у оно што покреќе велике приче у САД-у.
  • Кад наш брод плови

    image
    У емисији "Кад наш брод плови" упознајте двојац који путује дуже цијеле јадранске обале и њезиних отока како би истражили риболов. Постоје разне риболовне...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.