poster

Уред(и) ЕУ

Ured(i) EU (2019)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Ситцом серија за младе "Уред(и) ЕУ" бави се животом петеро студената којима је ЕУ пружио шансу да воде новоосновани уред за младе како би пронашли идеје како ангажирати младе људе око приоритета и вриједности Еуропске уније. Теме ове епизоде су владавина права и демокрација, у којој се ликови сваѓају гдје ќе наручити храну, а одлучујуќи глас има неодлучна Дора. Екипу серије чине углавном студенти загребачке Академије драмске умјетности, а ликове утјеловљују талентирани глумци с Академије: Фабијан Комљеновиќ, Игор Јуриниќ, Лана Ујевиќ, Лара Некиќ и Лука Кнез.

Препораки
  • Приче из ловишта

    image
    У серији "Приче из ловишта" уживат ќете и смијати се авантурама искусних и младих ловаца, који откривају неке од најзанимљивијих ловачких тренутака.
  • Кад наш брод плови

    image
    У емисији "Кад наш брод плови" упознајте двојац који путује дуже цијеле јадранске обале и њезиних отока како би истражили риболов. Постоје разне риболовне...
  • Линије раздвајања (2009)

    image
    Из срца суперсиле у кризи, Фаулт Линес копа дубље у оно што покреќе велике приче у САД-у.
  • Приче с Истока (2006)

    image
    Одважне, неиспричане приче из целе Азије и Пацифика. Ал Јазеерин дубински, тједни програм о актуалностима из најнасељеније регије света.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.