poster

Дар Мар

Dar Mar (2020)

Комедија, Криминал | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 2

епизода: 50

Содржина

Кад Јуре и Илија у дуќану не могу вратити бакшиш Мирку, Далибор му ували среќку, а Мирко осваја главни згодитак. Илија и Јуре траже га да им врати среќку, али на крају спашавају Мирка који их оптужи за краѓу среќке.
Божена жели да се Рафо под Милином супервизијом припреми за полицијску академију. Рафо у почетку одбија, али открије да је талентиран за полицајца. Но, кад случајно пронаѓе Миркову среќку, у дилеми је.
Божена је такоѓер у све веќим дилемама како се ближи вјенчање Јуре и Споменке, на којем је кума. Анкица и Стипе сазнају да су се Жељко и Милена вјенчали на путу, те сад имају разлог за славље. Вики се нада да ќе се и њеној Дади посреќити.
Дада с Далибором посјеќује Габријела у затвору. Љубав цвјета, а из кута их мрко гледа Црни, који је, како сазнајемо, пребачен у самицу након више покушаја бијега.

Слики

Дар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар Мар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бруклин Девет-Девет (2013)

    image
    Јаке Пералта (Андy Самберг) талентирани је детектив, због чега се никад није морао убијати од посла и слијепо се држати правила. Будуќи да је ухитио више...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Муќке (1981)

    image
    Лукави лондонски трговац Дерек Тротер сањари о богатству, али сваки његов сумњив посао и мутан план увек завршава катастрофално. У меѓувремену, мора да се брине и...
  • Сила опасности (2020)

    image
    Цаптаин Ман има нову екипу помоќника суперјунака - Опасне снаге. Цаптаин Ман и Сцхwоз отварају лажну школу како би тренирали клинце да обуздају и контролирају...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.